Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Actiuni DJST Timis

Discuţii oficiale pentru optimizarea sportului timişean

Discuţii oficiale pentru optimizarea sportului timişean
Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, împreună cu inspectorii de sport s-au întâlnit cu reprezentanţii cluburilor timişorene. Scopul, optimizarea legăturilor şi colaborărilor dintre Direcţie şi cluburi. S-a discutat cu CSS 1, LPS Banatul şi CSS Bega, şi urmează pe agenda CSM Timişoara şi Universitatea.
Ne dorim un dialog deschis şi o colaborare în care principalul beneficiar să fie sportul timişorean. Suntem dispuşi să ajutăm în măsura posibilităţilor sportivii timişoreni, iar primul pas a fost făcut. Încercăm să oferim pentru început alimentaţie de efort sportivilor de performanţă, prin rotaţie, şi să-i motivăm cât putem de bine pentru un an 2012 care se anunţă important. De la şefii de catedră din cluburi ne dorim să ne informeze cât mai rapid după concursuri, pentru a actualiza şi procesa cât mai bine datele şi pentru a face un top exact”, ne-a spus Flavius Nastor, directorul DJST.

Direcţia este un partener de încredere pentru sportul timişean, iar în acest an va organiza peste 100 de competiţii sportive. De asemenea DJST oferă celor interesaţi cosiliere şi logistică în domeniul sportiv.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class