Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

08, Dec, 2016
Ei sunt performerii Timisului! Topul celor mai buni sportivi timiseni in 2016
Ei sunt performerii Timisului! Topul celor mai buni sportivi timiseni in 2016

Ca la fiecare sfarsit de an Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis intocmeste Topul celor mai buni sportivi timiseni. Gala Sportului timisean va avea loc pe data de 14 decembrie, de la ora 14, in Sala multifiunctionala a Consiliului Judetean Timis, forul judetean urmand a premia sportivii.


In acest an, doi sportivi vor imparti prima treapta a clasamentului, ambii vazand in acest an, de la fata locului si Jocurile Olimpice de la Rio. Este vorba despre luptatorul Ivan Guidea si atleta Adelina Pastor, o obisnuita a acestor topuri judetene. Pe langa Topul obisnuit al sporturilor olimpice, Directia a intocmait si unul „neolimpic”, dar va premia si echipe, antrenori, plus multe performante deosebite ale sportului timisean din 2017.

 

Totul, in documentul atasat mai jos.  

files/file/top2017.docDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class