Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

09, Dec, 2016
Si Adina Diaconu este sportiva numarul 1 din judetul Timis
Si Adina Diaconu este sportiva numarul 1 din judetul Timis

Pentru prima oara in istoria Topului celor mai buni sportivi din Timis, trei performeri timiseni vor imparti prima pozitie. Daca ieri va informam ca luptatorul Ivan Guidea si atelta Adelina Pastor sunt pe primul loc, venim cu o completare. Pe prima pozitie se afla si Adina Diaconu, cea care in aceasta saptamana a devenit campioana mondiala la junioare la tenis de masa, in competitia de dublu, ea castigand si bronzul la simplu.


„Noi trebuia sa prezentam topul celor de la Consiliul Judetean Timis pe 5 decembrie ca sa asiguram finantarea premierii. Astfel, ultimele rezultatele ale sportivilor timiseni nu au mai apucat sa fie calculate. Tinand cont ca Adina a obtinut o performanta cu adevarat extraordinara, este de datoria noastra sa indreptam lucrurile, ca sa spunem asa, si ca sportiva de la ACS Dumbravita sa ajunga pe prima pozitie”, a spus Adrian Tal, directorul Directiei Judetene de Sport si Tineret Timis.

 


Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class