Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

18, Jan, 2017
Timisoara vrea, si poate mai mult! The JOURNEY sau unde vor ajunge banatenii de la rugby
Timisoara vrea, si poate mai mult! The JOURNEY sau unde vor ajunge banatenii de la rugby

Campioana națională la rugby, Timișoara Saracens, a lansat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, Catalogul intitulat ''The Journey - Timișoara Saracens'', prilej cu care Dușan Filipaș, vicepreședintele clubului, a punctat că acesta trebuie să fie momentul în care echipa să-și dorească să treacă de la performanța națională la cea internațională.


'Citatul 'Ceea ce nu te distruge, te întărește' reflectă cel mai bine momentul în care ne aflăm astăzi și acest Catalog vine la momentul potrivit. (...). În această perioadă am creionat viitorul, care se numește Timișoara 2021, care nu are neapărat legătură cu Timișoara—Capitală Culturală Europeană, dar poate și ar trebui ca în anumite momente să se intersecteze. În 2021, Timișoara ar trebui să fie capabilă să părăsească grupele Challenge Cup, să joace un sfert de finală și, de ce nu, chiar o semifinală'', a afirmat Filipaș, în conferința de presă.

 

El a menționat că acesta este lucrul pe care clubul și-l dorește și la care i-a rugat și pe jucători să se gândească și să-și propună să atingă obiectivul.

 

După succesul Catalogului ''The Knot'', a doua ediție, ''The Journey'', prezintă călătoria duală a ''sarazinilor'' sub semnul culturii și al trofeelor. Catalogul este realizat în ediție limitată, de 500 de exemplare, fiind un tribut adus atât rugby-ului autohton, cât și Timișoarei.

 

In alta ordine de idei, Comisia de Disciplină a European Profesional Club Rugby (EPCR) a decis, miercuri, să acorde victoria, la ''masa verde'', cu 28-0 echipei Stade Francais, după ce campioana României, Timișoara Saracens, nu a reușit să asigure, pe 14 ianuarie, condițiile necesare pe stadionul ''Dan Păltinișanu'' pentru disputarea meciului din grupa a V-a a Challenge Cup contra formației pariziene, partida fiind anulată.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class