Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

12, Sep, 2017
ACS Poli a batut la Dinamo acasa si a urcat pe un loc de play-off
ACS Poli a batut la Dinamo acasa si a urcat pe un loc de play-off

ACS Poli Timișoara a învins-o surprinzător, sau poate nu - dupa cum au decurs ostilitatile pe teren, pe Dinamo București cu scorul de 2-1 (1-1), luni, pe stadionul Dinamo, într-un meci care a inchis etapa a noua a Ligii I de fotbal.


Dinamo a deschis scorul prin Valentin Ionuț Costache (30), dar Poli a restabilit egalitatea prin Gabriel Vașvari (37 — penalty), după un fault comis de portarul Jaime Penedo asupra lui Cosmin Bîrnoi. Octavian Drăghici (63) a marcat golul victoriei echipei oaspete, dupa o faza in care a lucrat excelent cu Vasvari.

 

Costache (2, 14) a ratat două situații bune pentru Dinamo, Nemec a irosit și el o oportunitate (49) pentru gazde. Drăghici a avut o șansă mare pentru bănățeni (15), debutantul Ivan Curjuric a trecut de două ori pe lângă gol (56, 67), Bîrnoi (57) a ratat și el din pozitie buna, Poli fiind superioara in partea secunda, dupa o prima repriza echilibrata.

 

Dinamo venea după două victorii consecutive. Poli este la a treia victorie consecutivă (2-0 cu Gaz Metan, la Mediaș, 4-3 cu CFR Cluj, la Timișoara) și e neînvinsă de patru etape. Bănățenii au bifat a treia victorie în deplasare ;i au urcat pe locul 6, cu 16 puncte, la egalitate cu Botosani, la doua lungimi in spatele trioului Astra, CSU, FCSB si la un punct in fata dinamovistilor.

 

Dinamo: Penedo – Hanca, Nedelcearu, Katsikas, Filip – P. Anton (62, Rivaldinho), Mahlangu, Nascimento (85, Şerban) – Costache, Nemec (55, Bokila), Salomao. Antrenor: Cosmin Contra

 

Poli Timişoara: Curileac – Creţu, Melinte, Cînu, Şeroni – Soljic (55, Curjuric), Artean – Al. Munteanu (89, Ciucur), Vaşvari, Bîrnoi – Drăghici (76, Miguel). Antrenor: Ionuţ PopaDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class