Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

13, Sep, 2017
Un jucator de la Timisoara a salvat Romania in baraj pentri Euro
Un jucator de la Timisoara a salvat Romania in baraj pentri Euro

Naționala de futsal a României a terminat la egalitate cu formația Georgiei, 2-2 (0-2), marți seara, în Sala Sporturilor din Deva, în prima manșă a barajului pentru EURO 2018. Jucatorul care mentine sansele tricolorilor de a ajunge la turneul european din Slovenia a fost Savio, de la Informatica Timisoara.


Oaspeții au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Nikoloz Kurtanidze (09:44) și Murtaz Kakabadze (14:29), dar tricolorii au revenit după pauză și au egalat grație dublei reușite de brazilianul naturalizat Savio Valadares Pereira De Mendoca (24:09, 24:59), aflat la meciul său de debut în naționala României, la fel ca și un alt brazilian, Felipe Pinto Viana De Oliveira.

 

Primul străin naturalizat pentru naționala de futsal a fost portughezul Paulo Ferreira, aflat și el în lotul pentru acest meci.

 

Romania a avut marile ocazii din acest joc, dar nu a mai reusit si golul victoriei.

 

Selecționerul Robert Lupu a început cu următorul ''cinci'': Vlad Iancu (Informatica) — Florin Matei, Cristian Matei, Emil Răducu (căpitan), Savio Valadares Pereira De Mendoca (Timisoara). Rezerve: Toni Toniță — Robert Lupu (Timisoara), Florin Ignat, Felipe Pinto Viana De Oliveira (Timisoara), Paulo Ferreira, Dumitru Stoica, Laszlo Szocs, Alpar Csoma și Adrian Pânzaru.

 

Manșa a doua va avea loc la Tbilisi, pe 26 septembrie.

 

sursa foto: radiotimisoara.roDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class