Ministerul Tineretului si Sportului
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timishome | sitemap | contact
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TimisMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

Stiri

12, Oct, 2017
Poli Timisoara a invins la pas Poli Iasi
Poli Timisoara a invins la pas Poli Iasi

Runda a VII-a a Ligii Nationale de handbal masculin a prilejuit un meci intre Poli Timisoara si Poli Iasi, un joc de „1 solist”. Intalnirea a fost la discretia banatenilor mai ales in repriza a doua. Avansul a atins nivelul maxim chiar la ultima faza cand Paius a marcat de la 7 metri pentru 37-20 (16-11).


Marcatorii Politehnicii Timisoara: Marjanovic 12 goluri, Orbovic 6, Fenici 4, Vuk Milosevic 3, Lasica 2, Cimpan 2, Krsto Milosevic 2, Neamtu 1, Stefan 1, Sania 1, Santeiu 1, Uruianu 1, Paius 1.

 

„Stiam ca echipa din Iasi alearga mult si joaca pe contratac, dar ne asteptam sa nu reziste. Am mai facut si unele greseli si in prima si in a doua repriza, dar per total sunt multumit. Azi a fost o oportunitate pentru toti baietii sa joace si au facut-o bine si in atac ai aparare”, a spus la finalul partidei antrenorul Pero Milosevic.

 

Miercurea viitoare, Poli va sustine un joc extern extrem de dificil, pe terenul campioanei, Dinamo.Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.) este organizata in baza HG 776/2010 si functioneaza ca serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica.

realizat de Soft Class